Zoals je misschien wel weet werken we aan de Omgevingsvisie 2.0 van de gemeente Rucphen. De Omgevingsvisie gaat over de toekomst en de ambities van onze gemeente.

Vorig jaar hebben we een roadshow met zeven workshops gedaan door de gebieden in onze gemeente: vijf dorpskernen, het industrieterrein inclusief leisuregebied én het buitengebied. Hieruit is gebleken dat er behoefte is aan een vervolg.

We zijn nu een stap verder en daarom organiseren we in september 2024 een tweede roadshow.

In de tweede roadshow lichten we toe wat er met de opbrengst uit de eerste roadshow is gedaan. En we gaan met je in gesprek over de keuzes die we kunnen maken voor de toekomst.

Kijk op onze website voor de Omgevingsvisie 2.0. Daar vind je een tussenstand van de Omgevingsvisie 2.0. Denk met ons mee en geef alvast je mening via de peilingen. Deze is terug te vinden via de link https://omgevingsvisie.rucphen.nl/.

Stuur dan voor 5 september 2024 een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Geef in uw e-mail ook aan voor welk gebied u komt en met hoeveel personen. Uiteraard kunt ook voor meerdere gebieden kiezen.